Индивидуални тренинг - одрасли

Овај програм подразумева индивидуални приступ кориснику, заснован на информацијама добијеним у разговору са вама, што омогућава најефикаснији вид тренинга. Сваки организам је другачији , другачије реагује на различите вежбе и има јединствене потребе, па је тренинг прилагођен вашем телу најбоље што можете приуштити себи у погледу физичке рекреације.

Програм индивидуални тренинг је план који ће наш професор направити само за вас, у складу са вашим способностима, начином живота и циљем који желите постићи – било да је то губитак килограма, побољшање кондиције, опоравак после повреде, повећање мишићне снаге или једноставно подизање вашег фитнеса на виши ниво. Ваш тренер биће вам увек на располагању за сва питања и савете, водиће сваки тренинг, помно пратити ваш напредак и ажурно кориговати ваш план вежбања уколико се укаже потреба.

Добићете персонализован и реалан план вежбања, апсолутну пажњу професора, неопходну мотивацију за вежбање, конкретне савете о исхрани, редовну процену напретка и, на крају, засигурно остварен жељени циљ.

О терминима својих тренинга договарате се са својим тренером, a цене су назначене у распореду по зонама на насловној страни сајта.

ГЦФК д.о.о. Београд

Адреса:

Градски центар за физичку културу д.о.о. Београд
Делиградска 27, 11000 Београд
Република Србија


ПИБ - 101368707
Матични број - 07002157

На благајни Центра физичка и правна лица могу вршити плаћање програма и услуга на неколико начина: готовина, платне картице (VISA International MasterCard, DinaCard), чекови, уплата на текући рачун - по профактури.

Радно време: 07-24

Телефон Центра:
+381 11 265.87.47

Телефон инфопулта хидро блока:
+381 11 268.29.87

За сугестије или примедбе можете се обратити на адресу: knjigautisaka@staridif.rs

Остале информације:
www.beograd.rs
закон о спорту

Copyright © 2023. Stari DIF

S5 Box