Кардио теретана

kardio001

Наша теретана се простире на 175 квадратних метара и састоји се од кардио зоне са кардио справама – траке за трчање, бицикли, степер, симулатори нордијског скијања, сува весла, затим великог броја справа за кружно вежбање сваке групе мишића, као и различитих реквизита, а све то заједно учиниће свако вежбање разноврсним, ефикасним и занимљивим.

Континуираним вежбањем у кардио теретани постижу се значајни ефекти на целокупну физичку и менталну форму – јачају се мишићи, убрзава се метаболизам, побољшава се имуни систем, ослобађамо се од стреса, напетости, а ваше добро расположење након сваког тренинга биће вам довољна награда и мотивација.

Сваки ваш тренинг испратиће наши професори, и уколико је потребно усмериће вас у погледу избора и комбинације вежби, интензитета, правилног извођења, исхране. Наш стручан тим увек вам је на располагању за сва питања и недоумице, и у зависности од жељеног циља ту смо да заједно до њега дођемо.

ГЦФК д.о.о. Београд

Адреса:

Градски центар за физичку културу д.о.о. Београд
Делиградска 27, 11000 Београд
Република Србија


ПИБ - 101368707
Матични број - 07002157

На благајни Центра физичка и правна лица могу вршити плаћање програма и услуга на неколико начина: готовина, платне картице (VISA International MasterCard, DinaCard), чекови, уплата на текући рачун - по профактури.

Радно време: 07-24

Телефон Центра:
+381 11 265.87.47

Телефон инфопулта хидро блока:
+381 11 268.29.87

За сугестије или примедбе можете се обратити на адресу: knjigautisaka@staridif.rs

Остале информације:
www.beograd.rs
закон о спорту

Copyright © 2023. Stari DIF

S5 Box