Корективни програм у трим кабинету

Трим у преводу на спортски језик подразумева добро телесно стање, телесну способност, добру кондицију. Трим кабинет је простор у коме се реализује овај програм. Корективни програм у трим кабинету постоји пуних 30 година у ГЦФК-у, може се рећи да је наш заштитни знак и то довољно говори о квалитету овог програма који није досадио.

Конципиран је тако да се првих 30 минута одвија у сали где се изводе вежбе снаге, издржљивости, флексибилности, координације. Оваква врста вежбања се може сврстати у функционални тренинг по свом садржају, форми и циљу који се жели постићи. У свакој вежби активира се већа група мишића (нема изолације мишићних група што је то случај када вежбате само у теретани), а оптерећење је сопствено тело. Вежбе могу бити веома захтевне јер је у истом тренутку потребно да имате снагу, издржљивост, равнотежу, координацију, осећај за ритам. Вежбање се изводи у групи, реализује га професор физичке културе чији је задатак да сваку вежбу прилагоди групи и да води рачуна о избору вежби, њиховом интезитету, обиму. Уколико је потребно, вежбу модификује за одређени број вежбача. Преосталих 30 минута се изводи у кардио теретани где се налазе кардио справе и справе за вежбе снаге. У том простору је професор физичке културе неко ко усмерава и саветује на који начин се користе кардио справе, којим интензитетом, коју врсту тренинга треба применити (континуирани, интервални, понављајући, аеробни, анаеробни), како да се прати пулс.

Највећа предност овог програма је што се не може рећи да је намењен женама или мушкарцима, млађем или старијем узрасту – намењен је свима.

Распоред тренинга и цене можете погледати у распореду по зонама на насловној страни сајта.

ГЦФК д.о.о. Београд

Адреса:

Градски центар за физичку културу д.о.о. Београд
Делиградска 27, 11000 Београд
Република Србија


ПИБ - 101368707
Матични број - 07002157

На благајни Центра физичка и правна лица могу вршити плаћање програма и услуга на неколико начина: готовина, платне картице (VISA International MasterCard, DinaCard), чекови, уплата на текући рачун - по профактури.

Радно време: 07-24

Телефон Центра:
+381 11 265.87.47

Телефон инфопулта хидро блока:
+381 11 268.29.87

За сугестије или примедбе можете се обратити на адресу: knjigautisaka@staridif.rs

Остале информације:
www.beograd.rs
закон о спорту

Copyright © 2023. Stari DIF

S5 Box