Аквабик

Аквабик је аеробни програм јачег интензитета који се реализује у води и нема ограничења када су у питању године, кондиција и физичке способности. Овај програм се састоји од 45 минута вежби у води и 15 минута слободног пливања.

Овај вид аеробног вежбања је врло популаран код корисница воде рачуна о физичком изгледу. Предности аквабика су бројне. Интензиван тренинг који се састоји из вежби за све групе мишића, ефикасно умањује стрес јер је вежбање у води доказано идеална терапија за опуштање и отклањање напетости. Поред тога, аквабик је најефикаснији тренинг за губљење сувишних килограма и учвршћивање и обликовање тела. Такође, пружа значајне користи кардиоваскуларном систему организма. Гојазне особе такође могу да се баве овим видом рекреације јер аквабик не захтева никакву претходну физичку спремност.

Информације о терминима и ценама можете погледати у распореду по зонама на насловној страни сајта.

ГЦФК д.о.о. Београд

Адреса:

Градски центар за физичку културу д.о.о. Београд
Делиградска 27, 11000 Београд
Република Србија


ПИБ - 101368707
Матични број - 07002157

На благајни Центра физичка и правна лица могу вршити плаћање програма и услуга на неколико начина: готовина, платне картице (VISA International MasterCard, DinaCard), чекови, уплата на текући рачун - по профактури.

Радно време: 07-24

Телефон Центра:
+381 11 265.87.47

Телефон инфопулта хидро блока:
+381 11 268.29.87

За сугестије или примедбе можете се обратити на адресу: knjigautisaka@staridif.rs

Остале информације:
www.beograd.rs
закон о спорту

Copyright © 2023. Stari DIF

S5 Box