Пливање - старија лица

Овај програм подразумева коришћење великог базена и сауне за појединачан или групни долазак особа старијих од 60 година, у трајању од 60 минута.

Рекреативно пливање се посебно препоручује старијим лицима, нарочито особама које имају сталне срчане тегобе, проблеме са мишићним обољењима или обољењима зглобова. Водена средина пружа идеалне могућности за укључивање у редовну физичку активност, а то изузетно погодује старијим лицима која се дуго нису бавила никаквом физичком активношћу. Корисници се у води крећу много лакше, јер су мишићи током пливања релаксирани. Пливање у старијем добу има велики утицај на превенцију настанка дегенеративних промена локомоторног апарата и ублажавање евентуалне појаве бола у врату, леђима и куковима. Димензије великог базена су 25 м x 6.5 м, просечне дубине 1,6 метара.

Из безбедносних разлога забрањено је скакање у воду на базенима центра!

Термине за коришћење базена и сауне, као и цене, можете погледати у распореду по зонама на насловној страни сајта.

ГЦФК д.о.о. Београд

Адреса:

Градски центар за физичку културу д.о.о. Београд
Делиградска 27, 11000 Београд
Република Србија


ПИБ - 101368707
Матични број - 07002157

На благајни Центра физичка и правна лица могу вршити плаћање програма и услуга на неколико начина: готовина, платне картице (VISA International MasterCard, DinaCard), чекови, уплата на текући рачун - по профактури.

Радно време: 07-24

Телефон Центра:
+381 11 265.87.47

Телефон инфопулта хидро блока:
+381 11 268.29.87

За сугестије или примедбе можете се обратити на адресу: knjigautisaka@staridif.rs

Остале информације:
www.beograd.rs
закон о спорту

Copyright © 2023. Stari DIF

S5 Box